logo new3

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Szanowni Państwo,

 

W związku z wprowadzeniem Dyrektywy Unii Europejskiej 95/46/EC w sprawie ochrony danych osobowych,
w załączeniu w imieniu Greenyard Horticulture Poland Sp. z o.o. informujemy co następuje:

 

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Greenyard Horticulture Poland Sp. z o.o. ul. 3 Maja 30, 14-400 Pasłęk, NIP 578-000-26-48, telefon: +48(55) 248 20 00.

     

  2. Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane w celu wykonania zawartej umowy, oferowania przez nas Pani/Panu produktów i usług, obsługi reklamacyjnej, itp.

     

  3. Przetwarzane przez nas Pani/Pana dane osobowe obejmuję: imię, nazwisko, adres, dane kontaktowe, NIP.

     

  4. Podanie Pani/Pana danych osobowych jest dobrowolne, aczkolwiek jest niezbędne do realizacji celu wymienionego w pkt. b.

     

  5. Podane przez Panią/Pana dane osobowe będą przechowywane wyłącznie przez czas wymagany przepisami prawa.

     

  6. Podane przez Panią/ Pana dane osobowe mogą być udostępniane innym podmiotom, w tym w państwach trzecich, w szczególności w ramach Grupy Greenyard, w związku z realizacją bieżącej działalności Spółki.

     

  7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, sprzeciwu, a także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, żądania usunięcia swoich danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznam, iż przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

     

  8. Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania.

     

  9. Podane przez Panią/Pana dane osobowe będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 RODO, zabezpieczone i zgodnie z treścią RODO.
Odwiedziny : Dzisiaj: 4 | Tydzień: 376 | Miesiąc: 1551 | Od początku: 202239

znak PROGRAM REGIONALNYbbbUEEFRR L-kolorwarmmaz